فایل صوتی مقاله سردی معده رو گوش کنید
سردی معده از بیماریهای ناگواری است که امروزه بسیاری از افراد دچار این مشکل میشوند و اعتنایی به آن نمیکنند. دلایل بسیاری در بروز سردی معده دخیل هستند که از نمونه آنها میتوان به داشتن سبک زندگی غیرسالم (استرس بالا و اضطراب در طی روز)، رژیم غذایی ناسالم، ورزش طولانیمدت، مصرف داروهای خاص، گرسنگی طولانی، پرخوری، خوردن غذاهایی که دیر هضم میشوند، نوشیدن آب به همراه غذا باعجله، خوردن سریع غذا و… اشاره کرد. ممکن است برای خیلی از شما سوال پیش بیاید که حالا چگونه معده را گرم کنیم؟ تا آخر این مقاله با ما همراه باشید تا جواب سوالاتی مانند برای سردی معده چه چیزی خوب است،چطور طبع معده را گرم کنیم و برای سردی معده و بلغم چه بخوریم را پیدا کنید.
از نشانههای سردی معده نیز میتوان به ترش کردن معده، بزرگی شکم، دلدرد، اسپاسم عضلات شکم، اسهال، سوءهاضمه، احساس لرز در معده، سوزش و نفخ معده اشاره کرد.
چطوری معده را گرم کنیم؟
برای درمان فوری سردی معده باید غذاها یا داروهای گیاهی و شربت های سنتی که باعث گرمی معده میشوند را مصرف نمایید.
از انواع دمنوش برای کاهش سردی معده میتوان به دمنوشهای به لیمو، بهارنارنج، بابونه و اسطوخودوس اشاره کرد. استفاده از نبات و ترکیب آن با عسل یا نعناع نیز اثربخشی بسیار بالایی برای درمان سردی معده خواهد داشت. مصرف نعناع گیاهی برای سردی معده در طب سنتی بسیار توصیه شده است.
برای رفع سردی معده چه باید کرد؟
یکی از اصلی ترین دغدغه های اکثر افراد این است که برای رفع سردی معده چکار کنیم؟ برای درمان فوری سردی معده در ابتدا باید دانست که سردی معده چیست؟ سردی معده از مشکلاتی است که همواره بسیاری از آقایان یا خانمها از آن گلهمند هستند. بهطور معمول این مشکل به دلیل مصرف برخی نوشیدنیها یا موادغذایی برای افراد اتفاق میافتد. البته این مشکل اگر به مرور زمان درمان نشود، باعث بروز بیماری یا مشکلات دیگر نیز خواهد شد.
بیشتر علائم سردی معده با درد معده مشابه است. از علائم این بیماری میتوان به درد معده شدید یا کم، سرمای شدید در ناحیه معده، تلخ شدن یا بیمزه شدن موادغذایی در هنگام میل کردن آن، اسهال و بیرونروی و احساس لرز در ناحیه معده اشاره کرد.
در صورت مشاهده هرکدام از این علائم بهتر است که اقدام به استفاده از روشهای تخصصی برای درمان آن نمایید و به پزشک مراجعه کنید. از سایر علتهای بروز این مشکل در معده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- خوردن سریع غذا
- نوشیدن آب و نوشابه به همراه غذا
- ورزشهای طولانی
- استرس بالا
- خوردن غذاهایی با طبع سرد به صورت مکرر
- گرسنگی طولانی
- پرخوری
- مصرف برخی داروهای خاص
- خوردن غذاهایی که دیر هضم میشوند.
- استفاده از ادویههای تند برای پخت غذا
- مصرف مکرر خوراکیهای مضر چون چیپس و پفک در بین وعدههای غذایی
سردی معده باعث چه مشکلاتی می شود و برای درمان سردی بدن چه بخوریم؟
سردی معده علاوه بر درد و سوزش معده باعث بروز مشکلاتی چون تب و لرز، ایجاد بوی بد دهان، سرگیجه شدید، استفراغ مکرر، کاهش ادرار یا بیرونروی زیاد، کاهش حرکات روده، سفت شدن شکم، خون در ادرار و حتی تنگی نفس میشود.
بهتر است زمانی که با مشکلات جدی همچون مشاهده خون در ادرار و تنگی نفس مواجه شدید، سریعا به پزشک مراجعه نمایید. هرکدام از این مشکلات به مرور زمان میتوانند تاثیرات بدی را به همراه داشته باشند و باعث ضعیفتر شدن سیستم ایمنی بدنی شما شوند.
همچنین سردی معده باعث افزایش استرس در افراد میشود و تاثیر بدی بر روی خواب آنها میگذارد. حتی این مشکل ممکن است به مرور زمان تاثیرات بدی روی روان فرد بگذارد و انرژی او را در طول روز کاهش دهد.
آیا سردی معده باعث چاقی و لاغری می شود؟
سردی معده میتواند بهطور غیرمستقیم بر چاقی یا لاغری تأثیر بگذارد. زمانی که معده دچار سردی میشود، هضم غذا به درستی انجام نمیگیرد و باعث کاهش جذب مواد مغذی میشود، که این وضعیت ممکن است در برخی افراد به لاغری منجر شود.
در برخی موارد دیگر، سردی معده به مرور زمان باعث افزایش اشتها میشود که این موضوع میتواند در نهایت منجر به چاقی در افراد شود. پرخوری عامل مهم چاقی در افراد است که شما باید با این عامل مقابله کنید.
برای مقابله با چاقی بهتر است که استفاده مکرر از آب را در بین غذا کاهش دهید؛ اما در طول روز آب زیادی بنوشید. معمولاً چاقی که دلیل آن سردی معده باشد، تنها در اطراف ناحیه شکم و پهلو به وجود میآید. همچنین این نوع چاقی باعث بروز برخی علائمی چون موارد زیر میشود:
- افزایش چربی خون
- افسردگی
- بیحوصلگی
- بیخوابی
- کبد چرب
- سردرد شدید
- مشکلات روحی
- مشکلات ناتوانی جنسی
- قدرت تمرکز کم
سردی معده در طب سنتی،برای طبع سرد معده چه بخوریم؟
در وهله اول برای درمان فوری سردی معده باید به دنبال رژیم غذایی درست باشید. در واقع بسیاری از افرادی که رژیم غذایی نامناسبی دارند، به این مشکل دچار میشوند. هر فردی یک نوع مزاج دارد که باید غذاهایی متناسب با مزاج خود را میل نماید.
ناگفته نماند که خوردن برخی موادغذایی به صورت مکرر علاوه بر سردی معده، باعث ریزش موها و بروز آکنه روی پوست صورت نیز میشود. در طب سنتی چندین راه تخصصی برای درمان قطعی سردی معده تعیین گشته است که شما میتوانید از روش درمانیهای طب سنتی برای درمان سردی معده خود استفاده نمایید.
در طب سنتی برای رفع سردی بدن چه بخوریم؟
در ادامه، به معرفی راهکارهای این که برای سردی معده چه غذایی بخوریم پرداخته ایم و کامل توضیح داده ایم که برای معده سرد چی خوبه و چطور معده رو گرم کنیم:
- چای بابونه: در طب سنتی مصرف چای بابونه به صورت روزانه برای افرادی که با سردی معده مواجه هستند، توصیه میشود. چای بابونه خاصیت ضدالتهابی دارد و باعث برطرف شدن التهاب معده شده و به مرور زمان سردی معده را کاهش میدهد. چای بابونه را میتوانید به همراه لیموترش، نبات یا عسل مصرف کنید.
- نعناع: نعناع از پرمصرفترین سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای درمان بیماریهای مربوط به معده دارد. نعناع داروی بیرقیبی برای درمان دردهای معده و سردی آن است. شما میتوانید برگ نعناع را در وعدههای غذایی خود استفاده کنید یا عرق نعناع را از عطاریها تهیه نمایید و آن را به همراه کمی آب بنوشید.
- روغن کرچک: روغن کرچک را باید روی ناحیه معده خود بزنید و مدتی آن را ماساژ دهید. ناگفته نماند که بعد اتمام ماساژ اگر از حوله گرم استفاده کنید، نتیجه بهتری از درمان دریافت خواهید کرد.
- سرکه انگور: برای این درمان باید کمی سرکه انگور را با آب مخلوط کنید و روزانه دو الی سه بار قبل از وعدههای غذایی خود میل نمایید. سرکه انگور خاصیت ضدالتهابی داشته و سردی معده شما را برطرف میسازد.
93,000 تومان
- مصرف عرق نعناع با بارهنگ: تخم بارهنگ را باید از عطاری تهیه کنید و آن را با عرق نعناع مخلوط کرده و برای درمان فوری سردی معده خود میل نمایید.
علائم سردی معده؛ کامل ترین نشانه های سردی معده
کسب اطلاعات در مورد نشانههای هر بیماری باعث میشود تا در هنگام بروز مشکلی بدانید که دلیل آن چه بوده و به درمان آن در زمانی سریع بپردازید. هر بیماری باعث بروز برخی علائم میشود که از علائم سردی معده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ترش کردن معده
- نفخ معده
- بزرگی شکم در زمان کم
- سوءهاضمه
- حالت تهوع و بیحالی
- اسپاسم عضلات شکمی
- احساس سوزش در معده، مری و سرمعده
- گاهی اوقات سردی معده باعث یبوست نیز میشود.
چرا سردی معده باعث به وجود آمدن خلط پشت حلق می شود؟
خلط در واقع نوعی مایع چسبنده در پشت حلق است که بنا بر دلایل بسیاری به وجود میآید. پزشکان معتقد هستند که هنگام تراکم و خنثیسازی عملکرد معده، افراد با خلط پشت حلق مواجه خواهند شد؛ اما در طب سنتی دلیل ایجاد خلط پشت حلق، خنثی شدن اسیدهای معده بر اثر سردی آن تشخیص داده شده است.
همچنین اگر در هنگام بروز این مشکل اقدام به درمان آن نکنید، به مرور زمان خلط پشت حلق افزایش یافته و ترشحات بسیاری در حلق شما به وجود خواهد آمد. از روشهای درمان خلط پشت حلق میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نوشیدن مایعات گرم به صورت مکرر
- استفاده از بخور در راستای مرطوب نگه داشتن حلق و گلو
- استفاده از روغن اکالیپتوس
- غرغه کردن آب گرم با نمک
سردی معده و بوی بد دهان
یکی از علائم رایج سردی معده، ایجاد بوی بد از دهان است. حتی ممکن است این مشکل بعد از مصرف غذاهایی با طبع سرد افزایش یابد. برای حل این مشکل باید بر بلغم و سردی معده غلبه کنید و انواع غذاها یا دمنوشهایی که طبع گرمی دارند و باعث کاهش سردی معده میشوند را مصرف نمایید.
یکی از راههای درمان بوی بد دهان، مصرف مربای گل محمدی است. مربای گل محمدی باعث رفع بوی بد دهان شده و معده را تقویت میکند. همچنین نوشیدن شربت سکنجبین تاثیر زیادی برای درمان فوری سردی معده و رفع بوی بد دهان میشود. از سایر روشهای رفع بوی بد دهان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- استفاده از مسواک
- نوشیدن شربتهایی چون عرق نعناع با گلاب
- خوردن یک قاشق رب انار
- غرغره با آب گرم و نک یا سرکه
- نوشیدن آب با ترکیب عسل و زنجبیل به صورت مکرر
آیا سردی معده باعث چاقی میشود؟
بله. سردی شدن معده میتواند باعث مشکل هضم غذا شود. اگر هضم غذا به درستی انجام نشود، به مرور چربیهایی در نواحی مختلف شکم و پهلو به وجود میآید. همچنین برای هضم غذا باید معده از خود حرارتی را به وجود آورد که این امر در هنگام بروز سردی معده با اختلال مواجه خواهد شد.
مزاج سرد باعث ایجاد واکنشهایی در معده شده و در نهایت تاثیر بدی بر روال هضم غذا میگذارد. ناگفته نماند که اثرات سردی معده میتواند اشتهای افراد را نیز بالا ببرد و افراد به دلیل پرخوری زیاد نیز به مرور زمان افزایش وزن شدیدی داشته باشند.
سردی معده و تپش قلب
تپش قلب از دیگر علائم سردی معده است که منجر به افزایش استرس و اضطراب نیز خواهد شد. در هنگام بروز چنین مشکلی باید به پزشک قلب و عروق مراجعه نمایید. در برخی مواقع ممکن است تپش قلب بر اثر دلیل دیگری اتفاق بیفتد و ربطی به سردی معده نداشته باشد.
برای پیشگیری از بروز تپش قلب بهتر است که به کاهش استرس خود در زندگی بپردازید. همچنین زمانی که با این مشکل مواجه میشوید، از مصرف غذاهایی که باعث تشدید سردی معده میشوند، خودداری نمایید. از روش درمانیهای تپش قلب میتوان به انجام مدیتیشن و ورزشهایی چون یوگا اشاره کرد.
سردی معده و سردرد
سردرد و سرگیجه از علائم رایج بسیاری از بیماریها هستند. در بیشتر مواقع ممکن است سرد شدن معده باعث بروز سردردهای شدیدی شود که علائم مشابهی با سردردهای میگرنی دارند.
برای درمان سردردهای خود باید استفاده از غذاهای طبع گرم را افزایش دهید و از مصرف غذاهایی با طبع سرد خودداری نمایید. همچنین ماساژ دادن نواحی سر با روغنهای گیاهی چون روغنهای کرچک، زیتون، کنجد، بادام شیرین و گل سرخ میتواند دردهای سر را کاهش دهد.
سردی معده و رفلاکس
رفلاکس معده در واقع به ترشح زیاد اسیدهای معده گفته میشود که از علائم شایع سردی معده است. این مشکل ممکن است با علائمی چون استفراغ شدید، کم خونی، کاهش وزن زیاد، احساس درد هنگام بلع غذا و خونریزی همراه باشد که در هنگام مشاهده هر یک از این علائم باید سریعاً به پزشک مراجعه نمایید.
بیماری رفلاکس معده زمانی اتفاق خواهد افتاد، که ترشحات معده شما بسیار بالا رود و این ترشحها به سمت مری حرکت نمایند. حتی خوردن غذاهایی با طبع سرد که باعث تشدید سردی معده میشوند ممکن است این ترشحات را افزایش دهد و مشکلات بیشتری ایجاد کند.
البته رفلاکس معده در نوزادان امری عادی است؛ اما این مشکل برای بزرگترها در هنگام سردی معده در بیشتر مواقع روی میدهد.
آیا سردی معده باعث ریزش مو میشود؟
بر اساس باورهایی که در طب سنتی وجود دارد، در مواقع نادری سرد شدن معده باعث ریزش موهای فرد میشود. در واقع برخی علائم سردی معده چون رفلاکس معده ممکن است باعث ریزش مو شود.
اگر در سریعترین زمان ممکن اقدام با درمان فوری سردی معده نکنید، ممکن است با مشکلاتی چون ریزش مو و طاسی سر مواجه شوید. همچنین سردی مزاج باعث افزایش رطوبت در بدن شده و این موضوع باعث سست شدن ریشههای مو و در نهایت ریزش مو میشود.
آیا سردی باعث اسهال میشود؟
بیماران مبتلا به سردی معده در بیشتر مواقع با علائمی چون اسهال یا یبوست همراه میشوند. اسهال در واقع به خاطر مصرف بیش از حد غذاهایی با طبع سرد اتفاق میافتد . پس برای سردی گوارش چی بخوریم؟ برای کاهش این مشکل باید از خوردن غذاهایی با طبع سرد خودداری کنید.
البته در برخی مواقع ممکن است دلیل اسهال، عفونتهای داخلی بدن باشد. برای درمان اسهال میتوانید از عرق زنیان، عرق نعناع یا عرق شاهسپران استفاده کنید. هر سه این عرقها باعث کاهش سردی معده شده و در نهایت برخی علائم آن را برطرف میکنند.
برای از بین بردن سردی معده چه باید کرد؟درمان فوری سردی معده
اکنون میخواهیم در زمینه اینکه چگونه سردی معده را درمان کنیم و برای سردی معده چی بخوریم؟اطلاعات بیشتری کسب کنیم. یکی از روشهایی که با آن در زمان کوتاهی میتوان سردی معده را کاهش داد، استفاده از موادغذایی با طبع گرم یا گیاهانی با طبع گرم و خشک است. یبوست یا اسهال از علائم رایج سردی معده هستند که شما این دو مشکل را به راحتی میتوانید با استفاده از داروهای گوناگون برطرف سازید.
استفاده از دارو برای سردی معده از روشهای فوری برای رفع علائم این مشکل است؛ اما شما باید برنامه جدیدی برای رژیم غذایی خود در نظر بگیرید تا از دوباره پیش آمدن مشکل سردی معده پیشگیری نمایید. برای کاهش درد، ناراحتی و سوزش معده نیز میتوانید از مسکن استفاده کنید و دمنوشهای خانگی را مصرف کنید.
برای سردی معده چه داروی گیاهی خوبه؟
از دیگر روش های درمان فوری سردی معده، داروهای گیاهی هستند. از جمله این داروهای گیاهی موثر برای گرم کردن معده میتوان به گیاهانی چون ریشه کاکتوس، ریشه شیرینبیان، آگاروود، اویارسلام، پوریا، دارچین، عناب، پوست نارنگی و زنجبیل اشاره کرد. بسیاری دیگر از داروهای گیاهی نیز در درمان سردی معده بسیار موثر هستند که در ادامه مطالب به انواع روشهای درمان سردی معده و گرم کردن معده خواهیم پرداخت.
برای درمان سردی معده چی بخوریم و چگونه معده خود را گرم کنیم؟
اگر این سوال برای شما هم پیش آمده که حالا برای رفع سردی معده چی بخورم و چه مواد غذایی دیگری بهتر است مصرف کنم، در ادامه با ما همراه باشید تا با موادی که فکرشم نمی کردید برای سردی انقدر مفید باشند،آشنا شوید.
نبات برای سردی معده
در طب سنتی برای درمان سردی معده استفاده از نبات توصیه شده است. نبات از گزینههای اثربخش برای برطرف کردن سردی معده و از بین بردن برخی علائم آن همچون ترش کردن معده، درد و سوزش معده است.
با استفاده از نبات، چگونه سردی معده را برطرف کنیم؟ نبات تکنفره از نوع مواد خوراکی رایج و در دسترس است که به راحتی میتوانید آن را از مغازهها تهیه کنید. نبات در ساختار خود طبع گرم و خشکی دارد و این موضوع باعث رفع سردی معده بعد مصرف آن میشود.
در این میان بهتر است که از نباتهای زعفرانی استفاده کنید. زعفران خود عامل مهمی برای رفع سردی معده است و ترکیب آن با نبات باعث دوبرابر شدن اثربخشی این روش درمانی خواهد شد. همچنین میتوانید یک عدد نبات را با کمی عرق نعناع مخلوط کنید تا نوشیدنی شیرینی به ارمغان آید و آن را میل نمایید.
ترکیب نبات با چای بابونه نیز بهترین انتخاب برای درمان این مشکل است. ناگفته نماند که در طب سنتی استفاده از سرکه انگور با نبات برای درمان انواع مشکلات معده توصیه میشود که برای این کار میتوانید کمی سرکه انگور را گرم کنید و نبات را به آن بیفزایید.
سیب برای سردی معده
سیبها در دو نوع زرد و سرخ هستند که هر دو آنها برای رفع مشکلات معده فواید بسیاری دارند. از خواص سیب میتوان به کاهش سطح کلسترول، درمان چاقی و وجود ویتامینهای B و C اشاره کرد.
حتی اگر مشکل معده نداشته باشید با مصرف روزانه سیب میتوانید از به وجود آمدن مشکلات معده چون سردی آن پیشگیری کنید. خبر خوب برای افرادی که می پرسند برای گرمی معده چی بخوریم که تاثیر بهتر و سریع تری هم داشته باشد این است که سیب سرخ برای گرم کردن معده سرد اثربخشی بالایی دارد. سایر خواص درمانی سیب عبارتند از:
- محافظت از معده در برابر آسیبهای ناشی از داروها
- درمان زخم معده
- آب سیب برای تسریع بهبود زخم معده اثربخشی بالایی دارد.
- از بین بردن سردی معده با سیب و آب سیب
- دارای فیبر برای سلامت معده
- گرمی معده با استفاده متداول از میوه سیب
- کمک به درمان سردی معده
- داشتن پلیفنول برای محافظت از معده
- کاهش رفلاکس معده
برای سردی معده چه دمنوشی بخوریم؟
بهترین راه برای درمان سردی معده، استفاده از روشهای خانگی و مصرف دمنوشهای متنوع در طی روز بعد یا قبل از وعدهغذایی است. از انواع دمنوشها برای برطرف کردن سردی معده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دمنوش به لیمو، بهترین دمنوش برای سردی معده: این دمنوش طبع گرم و خشکی دارد و مناسب استفاده برای افراد بلغمیمزاج است. دمنوش به لیمو برای لاغری نیز بسیار موثر است و شما با مصرف مکرر آن میتوانید وزن خود را کاهش دهید. طبع گرم آن نیز میتواند سردی معده را درمان کند.
- دمنوش بابونه: بابونه گیاهی است که از روش درمانیهای موثر برای سردی معده محسوب میشود. دمنوش بابونه برای کاهش مشکلات گوارشی در افراد بلغمیمزاج نیز موثر عمل میکند. با این دمنوش میتوانید سیستم ایمنی بدن خود را نیز تقویت نمایید.
- دمنوش بهارنارنج: بهارنارنج طبع گرمی دارد و این موضوع سبب شده تا دمنوش آن در زمره درمانی برای سردی معده قرار گیرد. از دیگر خواص آن نیز میتوان به بهبود مشکلات گوارشی، تقویت معده، رفع بیخوابی و بهبود مشکلات تنفسی اشاره کرد.
147,000 تومان قیمت اصلی 147,000 تومان بود.122,000 تومانقیمت فعلی 122,000 تومان است.
4. دمنوش اسطوخودوس: این دمنوش علاوهبر کاهش علائم سردی معده، برای کاهش استرس و اضطراب نیز موثر است. استرس عامل اصلی سردی معده بوده و با مصرف دمنوش اسطوخودوس میتوانید علائم سردی معده را تا حدی کاهش دهید. برای تهیه این دمنوش نیز ۳ قاشق چایخوری از جوانه گیاه اسطوخودوس را داخل قوری ریخته و به همراه کمی آب دم کنید
سخن پایانی از معده سرد
در برخی مواقع ممکن است مصرف بالای غذاهای طبع سرد باعث سرد شدن معده شوند و مشکلاتی ناگوار چون کاهش ادرار، استفراغ مکرر، تنگی نفس، خونریزی و خون در ادرار را به وجود آورند.
ناگفته نماند که مزاج سرد باعث افزایش اشتها شده و افرادی که با سردی معده مواجه هستند ممکن است به مرور زمان با چاقی غیرمنتظرهای نیز مواجه شوند.همه این موارد بر روی ذهن و عملکرد روزانه نیز تاثیر منفی زیادی می گذارند و در چنین شرایطی این سوال مطرح می شود که برای سردی معده و روده چی بخوریم تا به سرعت تاثیر کند و به بهبود این مشکل کمک کند.
امروزه روشهای بسیاری برای درمان سردی معده وجود دارد و به ما کمک می کنند تا بفهمیم چگونه طبع معده را گرم کنیم که در طب سنتی، به استفاده از نبات، نعناع، انواع دمنوشها، روغن کرچک برای ماساژ و چای بابونه توصیه شده است. از علائم رایج سردی معده میتوان به نفخ معده، درد و سوزش معده، اسپاسم عضلههای شکم و بیخوابی اشاره کرد.
سوالات متداول درمان فوری سردی معده
1. چه غذاها و نوشیدنیهایی میتوانند سردی معده را تشدید کنند؟
مصرف غذاهای سرد مانند ماست، دوغ، خیار، هندوانه، و غذاهای دیر هضم مانند غذاهای چرب و سرخشده میتوانند سردی معده را تشدید کنند. همچنین، نوشیدن آب سرد به ویژه بعد از غذا نیز میتواند علائم را بدتر کند.
2.چه مواد غذایی برای کاهش سردی معده مفید هستند؟
مواد غذایی گرم مانند زنجبیل، دارچین، عسل، خرما، و مغزها (مانند گردو و بادام) میتوانند به کاهش سردی معده کمک کنند. همچنین مصرف غذاهای گرم و سبک مانند سوپ و آش نیز توصیه میشود.
3.آیا استرس میتواند سردی معده را تشدید کند؟
بله، استرس میتواند عملکرد معده را تحت تاثیر قرار داده و سردی معده را تشدید کند. تمرینات آرامشبخش مانند مدیتیشن و تنفس عمیق میتوانند به کاهش استرس و بهبود وضعیت معده کمک کنند.
ممکنه این سوال برای خیلی از افراد پیش بیاد که با استفاده از قرص چطوری سردی معده رو از بین ببریم؟ این افراد باید بدونن که انتخاب قرص مناسب برای سردی معده بدون مشورت با پزشک متخصص توصیه نمیشه. چون همونطورکه گفته شد، سردی معده میتونه دلایل مختلفی داشته باشد و هر فرد به درمان متفاوتی نیاز داشته باشه. مصرف خودسرانه داروها ممکنه عوارض جانبی داشته باشه و مشکل رو تشدید کنه.
پس برای درمان سردی معده، بهتره به پزشک مراجعه کنید تا پس از بررسی دقیق، علت اصلی مشکل تشخیص داده بشه و درمان مناسب تجویز بشه.البته تو اکثر موارد با تغییر عادات غذایی این مشکل حل میشه و نیازی به مراجعه به پزشک نیست.
6 دیدگاه در “سردی معده چیست؟ چه علائمی دارد و چگونه درمان می شود؟”
ممنونم از مطلب خوب و کاربردی تون.
برای سردی معده در بارداری چه پیشنهادی دارید؟
سلام مرم عزیز
خوشحالیم که محتوای این مقاله نظرتونو جلب کرده. برای شربتهای معده دارویی، شربت زنجبیل و شربت بیدمشک رو پیشنهاد میکنم. این شربتها خواص ضدالتهابی و آرامبخش برای معده دارن و میتوانند به بهبود هضم و کاهش مشکلات گوارشی کمک کنن. البته، همیشه بهتره قبل از نوشیدن هر نوع شربتی، با پزشک خودتون مشورت کنین. از طریق صفحه خرید شربت های سنتی، می تونین سفارش خودتون رو با توجه به خواص و ویژگی های هر شربت انجام بدین.
سلام خیلی عالی جامع درباره علائم و راهکارهای درمان سردی معده توضیح دادین اطلاعاتم بیستر شد حالا دیگه می تونم فورا تو خونه سردی معده ام رو درمان کنم
سلام دوست گرامی
خوشحالم که مقاله براتون مفید بوده.
هدف ما هم همین بود که بتونید درمان های خانگی سردی معده رو بشناسید و بتونید خودتون خیلی فوری معده سردتون رو درمان کنید
ممنونم از مقاله جامعتون. یه سوال: برای سردی معده چه قرصی بخوریم؟ آیا اصلا قرص بخوریم؟
خواهش می کنم.
پیشنهاد ما استفاده از انواع دمنوش مثل به لیمو، بهارنارنج، بابونه و اسطوخودوس هست. همچنین استفاده از نبات و ترکیب آن با عسل یا نعنا هم خیلی اثر داره.
با نظر و مشورت پزشک می تونید قرص گیاهی مصرف کنید.